Målare Stockholm

Målare Stockholm

Letar du efter en pålitlig målerifirma i Stockholm?

Vi på Jan Måleri & Bygg AB är specialister på allt inom måleri och tapetsering, och vi erbjuder ett brett utbud av tjänster inklusive invändigt och utvändigt måleri, snickerimålning, fasadmålning, golvmålning och takmålning. Oavsett om det är små eller stora projekt, för privatpersoner, bostadsrättsföreningar eller företag, är våra duktiga och erfarna målare redo att leverera kvalificerade resultat vid renoveringar eller nybyggnationer.

Vi strävar efter att erbjuda högkvalitativa lösningar och för att göra det ännu enklare för dig, erbjuder vi kostnadsfria hembesök och offertförfrågningar. Varför vänta?


Kontakta oss idag för en gratis offert och låt oss ta hand om dina måleritjänster i Stockholm med omnejd!

Målare Stockholm

Kvalitet, miljö, garanti och ROT-avdrag

Vi har lång erfarenhet och gedigen kunskap som har gått i arv i många generationer kan du lita på att våra målare levererar högsta kvalitet i varje moment. Vi sätter stort fokus på att skapa en bra arbetsmiljö och att minimera miljöpåverkan genom att källsortera produktrester och avfall. Hos oss får du enbart arbeta med färger av toppkvalitet från marknadens ledande varumärken.


Vi strävar alltid efter att våra kunder ska vara nöjda och belåtna med våra tjänster. Genom kontinuerlig uppföljning kvalitetssäkrar vi alla arbeten för att säkerställa hållbarhet och lång livslängd. Dessutom kan du dra nytta av ROT-avdraget och få 30 % av arbetskostnaden avdraget på din slutgiltiga faktura. Vi tar hand om all

administration åt dig så att du kan njuta av en smidig och problemfri upplevelse.


Kontakta oss på Jan Måleri & Bygg idag för en kostnadsfri offert och låt våra målare i Stockholm förvandla ditt hem!

Små och stora måleriuppdrag i Stockholm

Vi är din professionella samarbetspartner för alla typer av måleriarbeten, oavsett om det är för privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar eller inom industrin. Vi sätter högt värde på din trygghet och ser till att varje projekt utförs med noggrannhet och professionalism.


Vi är stolta över vårt arbete och erbjuder gärna referenser från våra tidigare uppdrag för att ge dig extra förtroende för vårt arbete.


Kontakta oss redan idag för en kostnadsfri offert och låt oss ta hand om dina måleriuppdrag i Stockholm!

Målare Stockholm

Invändig målning i Stockholm

Som erfarna målare i Stockholm vet vi att invändig målning kräver noggrannhet och expertis för att uppnå ett perfekt resultat.


Att måla om ett rum kan verka enkelt, men för att få ett riktigt snyggt resultat krävs det mer än bara att måla över befintliga ytor. Förarbetet är avgörande och inkluderar att jämna ut väggar, spackla och slipa för att säkerställa att målningen blir jämn och hållbar. Våra målare har den erfarenhet och kunskap som krävs för att utföra detta arbete på bästa sätt.


Vi ser också till att målningen av snickerier utförs med precision och omsorg. Varje detalj, från dörrfoder till taklister, behandlas med samma noggrannhet för att säkerställa ett perfekt och enhetligt resultat. Kontakta oss idag för att få din invändiga målning i Stockholm utförd av professionella och erfarna målare!

Invändig målning stockholm

Utvändig målning i Stockholm

Att måla utomhus kräver kunskap och noggrannhet, och vi ser till att utföra arbetet med högsta kvalitet och omsorg.


Vi planerar utvändig målning under de varmare månaderna för att säkerställa optimala förhållanden och torktid. Även om vädret inte alltid är med oss, tar vi de nödvändiga åtgärderna för att säkerställa ett perfekt resultat.

Vi använder enbart kvalitetsfärger och verktyg för att säkerställa ett jämnt och hållbart slutresultat. Våra erfarna målare hjälper dig även att välja rätt fasadfärg som passar både husets stil och omgivningarna perfekt.


Kontakta oss idag för att få utvändig målning i Stockholm utförd av professionella och erfarna målare!

Utvändig målning stockholm

Fönstermålning Stockholm

Behöver du professionell fönstermålning i Stockholm? Våra skickliga målare är experter på att ge dina fönster nytt liv med högkvalitativ målning.


Fönstermålning är inte bara ett estetiskt val, det är också en viktig del av underhållet för att skydda dina fönster mot väder och slitage. Våra erfarna målare har den kompetens och noggrannhet som krävs för att måla alla typer av fönster, från äldre träfönster till moderna aluminiumfönster.


Vi erbjuder både målning av enskilda fönster och större projekt för bostadsrättsföreningar och andra fastighetsägare. Oavsett om du vill behålla det gamla fönstrets charm med traditionella färgtekniker eller modernisera det med moderna metoder, kan vi skräddarsy en lösning som passar dina behov och önskemål.


Kontakta oss idag för att få professionell och pålitlig fönstermålning i Stockholm!

fönstermålning stockholm

Vi gör allt inom Måleri i Stockholm

Letar du efter pålitliga och skickliga målare i Stockholm? Då har du kommit rätt. Vi är en etablerad målarfirma som erbjuder ett brett utbud av målartjänster i hela Stockholm.


Oavsett om du behöver måleri för ditt hem, din arbetsplats, kommunen, föreningen eller bostadsrättsföreningen, så har vi kompetensen och erfarenheten för att ta hand om alla typer av projekt.


Vi använder endast högkvalitativa färger från de mest pålitliga varumärkena på marknaden för att säkerställa ett varaktigt och snyggt resultat. Vår långa erfarenhet gör att vi kan erbjuda rådgivning och inspiration när det kommer till färgval och nyanser.


Vi tar fullt ansvar för att alla våra måleriprojekt utförs korrekt och i enlighet med överenskomna krav och tidsramar. Vårt mål är att leverera hundra procent nöjda kunder varje gång, och vi är inte klara förrän du är helt belåten med resultatet.

När du anlitar oss kan du vara säker på att arbetet utförs med högsta kvalitet och att du är täckt av vår ansvarsförsäkring.


Kontakta oss idag för professionellt och pålitligt måleri i Stockholm!

Kontakta oss!

Om du har några frågor eller funderingar är vi på Jan Måleri alltid redo att hjälpa dig!

Jan JS Måleri & Bygg AB

Passvägen 7,
147 53 Tumba

Fyll i formulärt nedanför om du har några frågor kring tidigare projekt eller offertförfrågan:

 
 
 
 
 

Kundomdömen:

Här är ett urval av dom kundomdömen vi har samlat på oss & du kan läsa fler här!

Resultatet blev bättre än förväntat.

Jan Bygg & Måleri AB har utfört ett mycket bra jobb hos mig, resultatet blev bättre än förväntat. De är väldigt professionella då de alltid höll mig uppdaterad under hela processen, städade ordentligt efter sig samt alltid var punktliga till alla överenskomna tider. Extra bonus är att de är väldigt trevliga och service inriktade. Jag vill därför ge mina varmaste rekommendationer. Duktiga hantverkare som du kan känna dig trygg med. Jag kommer definitivt att boka Jan Bygg & Måleri AB om framtida projekt skulle dyka upp. Nöjd kund bosatt i Liljeholmen.


- Emelinda

Jag är väldigt nöjd!

I det stora hela är jag väldigt nöjd!

- Pia

Snabbt & effektivt

Snabbt och effektivt genomfört arbete.

- Karin

Dom gjorde ett väldigt bra jobb

100 % nöjd med Jan Bygg & Måleri AB och Firaz som specifikt är skicklig, ärlig, snabb och noggrann, och med bra pris på både arbete och material. Det märks på Firaz när ni går igenom uppdraget att han även tänker igenom vad som är rimligt och för vad man ska akta sig. Han kan föreslå lösningar och tar egna initiativ för bra resultat. Värt att ställa gott om frågor så att alla är med på vad som ska göras och hur. I mitt fall var det två komplikationer med väggarna specifikt som vi inte var medvetna om innan vi kollade noggrannare på objektet, men bolaget kunde lösa det och det blev perfekt i slutändan. Rekommenderas starkt!

– Cenny