Om oss

Om oss

Vilka är Jan Måleri?

Jan JS Måleri & Bygg AB är ledande inom måleribranschen och sätter stor vikt vid öppen kommunikation, nära relationer med våra kunder och att leverera högkvalitativa resultat. Vi strävar efter att skapa en känsla av trygghet och förtroende i alla våra projekt. Med många års erfarenhet kan vi garantera ett perfekt resultat för ditt nya hem. Vår breda expertis gör att vi kan erbjuda trygghet och hög kvalitet inom både snickeri och målning, oavsett om det gäller inomhus eller utomhus. Hos oss kan du förvänta dig trygghet, kvalitet och ett personligt engagemang. Vi ser fram emot att hjälpa dig med dina behov!

Godkänd av Villaägarna

Godkänd av Villaägarna är en kvalitetssymbol som visar att byggentreprenören utöver de ordinarie kraven klarar de utökade kraven vi och våra ägare Villaägarnas Riksförbund ställer som innebär: Giltig ansvarsförsäkring inrapporterad till BraByggare.

Kontakta oss!

Om du har några frågor eller funderingar är vi på Jan Måleri alltid redo att hjälpa dig!

Jan JS Måleri & Bygg AB

Passvägen 7,
147 53 Tumba

Fyll i formulärt nedanför om du har några frågor kring tidigare projekt eller offertförfrågan:

 
 
 
 
 

Kundomdömen:

Här är ett urval av dom kundomdömen vi har samlat på oss & du kan läsa fler här!

Resultatet blev bättre än förväntat.

Jan Bygg & Måleri AB har utfört ett mycket bra jobb hos mig, resultatet blev bättre än förväntat. De är väldigt professionella då de alltid höll mig uppdaterad under hela processen, städade ordentligt efter sig samt alltid var punktliga till alla överenskomna tider. Extra bonus är att de är väldigt trevliga och service inriktade. Jag vill därför ge mina varmaste rekommendationer. Duktiga hantverkare som du kan känna dig trygg med. Jag kommer definitivt att boka Jan Bygg & Måleri AB om framtida projekt skulle dyka upp. Nöjd kund bosatt i Liljeholmen.


- Emelinda

Jag är väldigt nöjd!

I det stora hela är jag väldigt nöjd!

- Pia

Snabbt & effektivt

Snabbt och effektivt genomfört arbete.

- Karin

Dom gjorde ett väldigt bra jobb

100 % nöjd med Jan Bygg & Måleri AB och Firaz som specifikt är skicklig, ärlig, snabb och noggrann, och med bra pris på både arbete och material. Det märks på Firaz när ni går igenom uppdraget att han även tänker igenom vad som är rimligt och för vad man ska akta sig. Han kan föreslå lösningar och tar egna initiativ för bra resultat. Värt att ställa gott om frågor så att alla är med på vad som ska göras och hur. I mitt fall var det två komplikationer med väggarna specifikt som vi inte var medvetna om innan vi kollade noggrannare på objektet, men bolaget kunde lösa det och det blev perfekt i slutändan. Rekommenderas starkt!

– Cenny